Fotostudio Papendrecht

Fotostudio POPpictures maakt de mooiste foto’s in de fotostudio nabij Papendrecht.

Fotostudio POPpictures doet fotoshoots voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als u op zoek bent naar een fotostudio, zit u goed, want wij zitten in de buurt. Of het nu gaat om een zakelijk portret of een nieuwe profielfoto, we maken het in onze fotostudio.
Bij Fotostudio POPpictures werken we met een professioneel team onder leiding van Mary-Ann, zij is fotograaf en de eigenaar van de fotostudio. Zij is enthousiast om u zo goed mogelijk op de foto te zetten. Tijdens de fotoshoot zorgt zij voor een goede sfeer, zodat u zich erg op uw gemak voelt. Dit zorgt voor het beste resultaat van uw foto.

De fotostudio is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht en dat is makkelijk navigeren vanuit Papaendrecht. Daarnaast is het mogelijk om op locatie te fotograferen.

Faciliteiten fotostudio Hendrik-ido-Ambacht
De fotostudio heeft een kamerscherm om eventueel om te kleden, een visagieplek en een rustige zitplek waar u koffie of thee kunt drinken om bij te komen of om de foto’s door te spreken.

Kwaliteit, creativiteit en professionaliteit staan voorop bij Fotostudio POPpictures. In de fotostudio kan je ook als groep op de foto. Bij Fotostudio POPpictures gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste houding en expressie. In Papendrecht en omgeving werken we samen om de beste foto voor u te creëren.
We zijn gespecialiseerd in de uit Amerika overgewaaide Headshots, ookwel: zakelijke portretfotografie. Mary-Ann, van Fotostudio POPpictures is lid van de Headshotcrew en is getraind door Peter Hurley.

Neem contact op