Headshot Zwijndrecht

Wordt het niet eens tijd voor een echt goede profielfoto op Facebook? Nog steeds die vakantiefoto op uw Linkedin-profiel? Op zoek naar een headshot voor een casting of andere zakelijke doeleinden? Dan is het tijd voor een headshot bij Fotostudio POPpictures.

Wat is een headshot?
De term headshot is over komen waaien uit Amerika. Het betekent letterlijk een ‘hoofdkiekje’ en dat is ook wat het is. Een foto van het hoofd met een stukje schouderpartij. Een headshot is bedoeld om de expressie van een gezicht zo goed mogelijk weer te geven.

Voorbeelden zien van een headshot?

Waarvoor gebruik je een headshot?
Headshots worden vooral zakelijk gebruikt. Headshots zijn geschikt om bij te voegen bij een cv of online als profielfoto. Van origine komen headshots uit de entertainmentindustrie. Daar zijn ze bedoeld om zo goed mogelijk verschillende uitdrukkingen weer te geven. Acteurs en modellen laten zien wat ze in hun mars hebben op headshots.

Waarom heb ik een headshot nodig?
Met een headshot kunt u zich op een eenduidige manier uw online aanwezigheid zichtbaar maken. De foto is herkenbaar over alle platform waarop u actief bent. Het straalt professionaliteit uit.
Ook is het mogelijk om van dezelfde set foto’s, verschillende foto’s te gebruiken. Hierdoor heeft u verschillende foto’s en uitdrukkingen, maar in dezelfde stijl.

Benieuwd wat anderen van fotostudio POPpictures vinden?

Maak gelijk een afspraak!

Kwaliteit, creativiteit en professionaliteit staan voorop bij Fotostudio POPpictures. Bij ons in de fotostudio kun je niet alleen in je eentje op de foto. Bij Fotostudio POPpictures gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste uitdrukking op uw gezicht. In Zwijndrecht en omgeving werken we samen om de beste foto voor u te creëren.
We zijn gespecialiseerd in de uit Amerika overgewaaide Headshots, ookwel: zakelijke portretfotografie. Fotostudio POPpictures is lid van de Headshotcrew en getraind door Peter Hurley.