Portretfoto Dordrecht

Op zoek naar een portretfoto Dordrecht?

Een goede portretfoto laat uw persoonlijkheid zien. De expressie in uw gezicht is wat u uniek maakt. Bij fotostudio POPpictures maken we een portretfoto die bij u past. Niet alleen maar voor stellen of families, maar ook voor individuele fotosessies.

Stijl
Natuurlijk is niet elk gezicht hetzelfde is en is iedere smaak weer anders, daarom overleg ik bij Fotostudio POPpictures tijdens de shoot altijd met de klant. Alle foto’s die gemaakt worden zijn ook direct zichtbaar op de laptop, zodat we tijdens de fotoshoot direct aanpassingen kunnen doen. Daarbij luisteren we zeker naar uw mening.

Uw portretfoto bij Fotostudio POPpictures

Techniek
Bij Fotostudio POPpictures gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste uitdrukking op uw gezicht. In Dordrecht en omgeving werken we samen om een passende en persoonlijke portretfoto te creëren.
Die treffende uitdrukking vangen in beeld, is wat mij boeit in een portretfoto. Bij een goed portret worden anderen nieuwsgierig naar wie u bent. Daarnaast worden ze geïnteresseerd in wat u voor hun in Dordrecht kunt betekenen.

Aan de muur of op Facebook
Een portretfoto kan een leuk geschenk zijn of om thuis op te hangen. U kunt uw portretfoto gebruiken voor uw website. Maar nog beter is het om uw portretfoto ook voor sociale media te gebruiken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter.

Portret of Headshot?
Het verschil tussen een headshot en een portret zit hem niet alleen in formaat. Op een portret staat meer van een persoon: van het hoofd tot onder de borst. Een headshot is ‘intiemer’, omdat het puur om de expressie en het gezicht gaat. Bij een zakelijk portret is het dus goed om te kiezen voor headshot om zoveel mogelijk details van uw expressie te vangen.

Bekijk voorbeelden van portretfoto’s

Neem contact op