Portretfotografie Zwijndrecht

Goede portretfotografie laat uw persoonlijkheid zien. Wat u uniek maakt is de expressie in uw gezicht. Bij Fotostudio POPpictures maken we portretten die bij u passen. We portretteren niet alleen stellen of families, maar ook individuën.

Smaken verschillen
Elke smaak is anders en ook geen gezicht is gelijk, daarom overleg ik in de Fotostudio POPpictures tijdens de shoot altijd met de klant. Direct nadat de foto’s gemaakt zijn, zijn ze zichtbaar op de laptop, zodat we tijdens de fotoshoot gelijk aanpassingen kunnen doen. Uiteraard luisteren we naar uw mening en samen met onze ervaring, komen we op een geweldig eindresultaat.

Bekijk portretfotografie bij Fotostudio POPpictures

Technieken
We gaan samen op zoek bij Fotostudio POPpictures naar de juiste gezichtsuitdrukking. In Zwijndrecht en omgeving werken we samen om een passende en persoonlijke portretfotografie te creëren.

Aan de muur of online
Een portret is bij uitstek geschikt voor gebruik online. Op een profielfoto kunt u goed laten zien wie u bent, het is een foto van net even wat meer dan alleen uw gezicht. U kunt niet alleen met uw gezicht, maar ook met een houding laten zien wie u bent en daarnaast anderen nieuwsgierig maken.
Of ooit wel eens gedacht aan portretfotografie als geschenk? Wat leuk om een mooie foto van u of uw vrienden of familie cadeau te doen.

Headshot- of portretfotografie?
Het verschil tussen portret- en headshotfotografie zit hem in meer dan alleen het formaat. Op een portret vindt u meer van een persoon: van het hoofd tot onder de borst. Een headshot komt dichterbij en is daarmee ‘intiemer’. Het gaat immers puur om de expressie en het gezicht. Bij een headshot komt u er altijd goed op te staan.

Neem vrijblijvend contact op

Kwaliteit, creativiteit en professionaliteit staan voorop bij Fotostudio POPpictures. Bij ons in de fotostudio kan je alleen, maar ook met een groep op de foto. Bij Fotostudio POPpictures gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste uitdrukking op uw gezicht. In Zwijndrecht en omgeving werken we samen om de beste foto voor u te creëren.
We zijn gespecialiseerd in de uit Amerika overgewaaide Headshots, ookwel: zakelijke portretfotografie. Fotostudio POPpictures is lid van de Headshotcrew en getraind door Peter Hurley.