Profielfoto Dordrecht

Op zoek naar een profielfoto in Dordrecht?

Bij Fotostudio POPpictures maken we de perfecte profielfoto voor online gebruik.

Eerste indruk
Op plekken als Facebook en LinkedIn kunt u met een perfecte profielfoto een goede eerste indruk maken. Op een sociaal netwerk is een profielfoto -of avatar- het eerste waar men naar kijkt.
Uw foto kan de doorslag geven of uw berichten worden gelezen. Daarnaast is het voor de mensen die u wel kennen een aanvulling en herkenningspunt.

Uw profielfoto bij Fotostudio POPpictures!

Sociale Media
Door dezelfde profielfoto op uw website en alle sociale netwerken te gebruiken, ontstaat eenheid in uw online aanwezigheid. Deze continuïteit zorgt voor herkenbaarheid over heel het internet.

Techniek van een profielfoto in Dordrecht.
Bij fotostudio POPpictures gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste uitdrukking op uw gezicht. In Dordrecht en omgeving werken we samen om de beste profielfoto voor u te creëren.

Goede profielfoto
Waar voldoet een goede profielfoto aan? Ten eerste weerspiegelt het uw persoonlijkheid. De online avatar moet niet verschillen van wie u bent offline.

Natuurlijk is een goede houding heel belangrijk. Niet alles komt op de foto, maar Mary-Ann heeft alle kennis in huis om u zelfverzekerd en met de juiste expressie te portretteren.

De profielfoto draait om u, en niet om uw kleding. Kies daarom voor rustige kleding en voor kleuren die bij u passen. Na een boeking van een shoot ontvangt u daarover verder advies.

Bekijk voorbeelden van profielfoto’s

Neem contact op