Zakelijk portret Dordrecht

Op zoek naar zakelijk portret?

Een goed portret laat uw persoonlijkheid zien. De expressie in uw gezicht is wat u uniek maakt. Bij Fotostudio POPpictures maken we een zakelijk portret dat uw bedrijf in Dordrecht weerspiegelt.

Belang van zakelijk portret

Een zakelijk portret maakt uw bedrijf persoonlijk en benaderbaar. Het belang van een zakelijk portret is dat u de persoonlijkheid van uw bedrijf in Dordrecht laat zien. Uw expressie vertelt meer dan woorden kunnen omschrijven. Met name op internet is de persoonlijke toegang tot uw bedrijf in Dordrecht niet altijd even makkelijk. Een zakelijk portret kan daarbij helpen.

Techniek

Bij Fotostudio POPpictures gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste uitdrukking op uw gezicht. In Dordrecht en omgeving werken we samen om een zakelijk en adequaat portret te creëren.
Die treffende uitdrukking vangen in beeld, is wat mij boeit in een zakelijk portret. Bij een goed portret worden anderen nieuwsgierig naar wie u bent. Daarnaast worden ze geïnteresseerd in wat u voor hun in Dordrecht kunt betekenen.

Uw zakelijk portret Dordrecht bij Fotostudio POPpictures!

Profielfoto

Natuurlijk kunt u uw zakelijk portret gebruiken voor uw website. Maar nog beter is het om uw zakelijk portret voor bijvoorbeeld sociale media te gebruiken, zoals LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter.
Met hetzelfde portret of een portret in dezelfde stijl op al uw kanalen en uitingen, ontstaat er eenheid in de uitstraling.

Portret of Headshot?

Het verschil tussen een headshot en een portret zit hem niet alleen in formaat. Op een portret staat meer van een persoon: van het hoofd tot onder de borst. Een headshot is ‘intiemer’, omdat het puur om de expressie en het gezicht gaat. Bij een zakelijk portret is het dus goed om te kiezen voor headshot om zoveel mogelijk details van uw expressie te vangen.

Bekijk voorbeelden van zakelijke portretten

Neem contact op