Recensies

De recensies worden vooral op Linkedin, Google+ en Facebook geplaatst,
hier een kleine verzameling:

Jos Jamin20-09-2019

Onlangs met mijn gezin en mijn twee verstandelijk beperkte broers bij Mary-Ann langs geweest om een fotoreportage te laten maken als cadeau voor het 60 jarig huwelijksfeest van mijn ouders.
De ongedwongen, relaxte sfeer zorgde voor een waanzinnig mooie serie foto’s waaruit het erg moeilijk kiezen was.
Mary-Ann heeft op zeer professionele wijze foto’s gemaakt waarin ze ons en vooral mijn broers op precies het juiste moment met de juiste emotie vast heeft weten te leggen.
Ze heeft voor ons de foto’s in een schitterend fotoboek verwerkt waar mijn ouders heel erg blij mee waren.
Het is namelijk een hele prestatie om mijn twee broers samen op de foto te krijgen en dat is Mary-Ann gewoon gelukt.
Grote klasse en nogmaals bedankt namens ons allemaal…

Bertus Broere17-07-2017

Voor een nieuwe profielfoto besloot ik Mary-Ann van POPpictures.nl te benaderen. Mary-Ann kende ik als popfotografe, tijdens de concerten van The New Shining(nu NAX-MUSIC.COM). Ze is tegenwoordig gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie. De Headshotsessie ging er ontspannen aan toe, we hebben veel gelachen en tussendoor kreeg ik instructies voor het beste resultaat.
Bedankt Mary-Ann voor je geduld, advies en professionaliteit!

Wil Kroos21-11-2016

Sinds een week staat er een nieuw foto op mijn LinkedIn-profiel. Hij is gemaakt bij POPpictures door Mary-Ann Struijk. Mary-Ann is 1 op 1 met mij aan het werk gegaan met als resultaat een herkenbare en treffende foto.
Ik heb vele mooie reacties op de nieuwe foto gekregen. ik ben ook erg blij met de sterke profielfoto. Dank Mary-Ann!

Marion Bertels20-05-2016

Bij POPpictures, Mary Ann,is eerste contact is letterlijk & figuurlijk de juiste `klik` die ik heb mogen ervaren.Er is genoeg aan warmte, spontaniteit, creativiteit, meedenkendheid, originaliteit en vooral ook humor, tijdens het contact en de shoot. Geen doorsnede, absolute authenticiteit. Dankbaar voor al het moois tijdens & na de shoot !

Alexandra Stok09-10-2017

Een super ervaring bij fotostudio POPpictures om een headshot te maken! Ik vond het heel erg spannend om mezelf zo ‘in de kijker’ te zetten maar Mary-Ann zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en dat ik mezelf echt in de foto’s herken! Laat die baan maar komen!

Clemens Rosmulder05-10-2017

Ik ken Mary-Ann al jaren, als moeder van de beste voetbalvriend van mijn oudste zoon. En in die hoedanigheid mag ik ook al jaren genieten van de prachtige foto’s die ze maakt van onze jongens tijdens hun wedstrijden bij VVGZ in Zwijndrecht. Ik wist dat ze zich in haar studio gespecialiseerd had in het maken van ‘headshots’. Dus daar heb ik me ook aan gewaagd. Het resultaat is fantastisch. Mary-Ann weet op een heel ontspannen manier precies dat in beeld te brengen waar je naar op zoek bent. Een foto die niet alleen technisch heel fraai is, maar er ook in slaagt om de persoonlijkheid goed naar voren te brengen. En zo’n sessie is ook nog eens heel leuk om te doen!

Heleen Versprille20-12-2016

Al jaren zat ik er tegenaan te hikken om foto’s te laten maken. Hoe leuk ik het ook vind om zelf te fotograferen, poseren voor de camera is echt een ramp. Uiteindelijk heb ik voor de headshotsessie bij Mary-Ann gekozen. Ondanks dat ik het statief inclusief camera bijna omver trok en tot twee keer toe tegen de glazen deur beukte (gelukkig is de inventaris van de studio redelijk hufterproof), werd het toch nog een ontspannen en gezellige fotoshoot.
Petje af voor Mary-Ann, ze verstaat haar vak, heeft veel geduld en een goed oog voor detail. Het resultaat is een serie foto’s die ik kan gebruiken voor mijn social mediaprofielen en zakelijke website. Ik krijg veel positieve reacties en ben echt blij met deze foto’s. Super Mary-Ann, dankjewel! XX

Sanne Huizer01-02-2017

Laatst heb ik met 2 vriendinnen een fotoshoot gedaan bij POPpictures en hier zijn we zeer tevreden over! Mary-Ann, de eigenaresse van POPpictures is een ontzettende aardige vrouw met een passie voor haar werk. Haar studio is erg knus en gezellig en we voelden ons gelijk op ons gemak bij haar. Ze gaf ons tijdens de shoot goede en duidelijke aanwijzingen en was daarnaast ook erg creatief in het verzinnen van verschillende poses. We hebben een ontzettende leuke middag gehad! Ook zijn we zeer tevreden met het eindresultaat en de kwaliteit van de foto’s die we (zeer snel) terug hebben gekregen. Kort om, een echte aanrader!!